6 kıtada 150’den fazla ülkeye ihracat yapan Prefabrik Yapı A.Ş., 10-13 Nisan 2025 tarihleri arasında Macaristan’ın başkenti Budapeşte’de düzenlenen Construma 2025 Yapı ve İnşaat Fuarı’na katıldı. Orta Avrupa’nın en önemli yapı fuarları arasında yer alan bu etkinlikte yer almak, markamız için uluslararası arenada yeni bağlantılar kurmak ve çözümlerimizi tanıtmak adına büyük bir fırsat sundu.

Hafif Çelik, Modüler Yaşam ve Taşınabilir Konteyner Çözümlerimize Büyük İlgi

Fuarda, STEELIN hafif çelik yapı sistemleri, PREFORM modüler yaşam alanları ve LIFECASE taşınabilir konteyner çözümleri öne çıkan ürün gruplarımız oldu. Yüksek enerji verimliliği, hızlı kurulum, dayanıklılık ve estetik tasarımı bir arada sunan bu çözümlerimiz, sektör profesyonellerinin yoğun ilgisini çekti.

Ziyaretçilere ürünlerimizin teknik özelliklerini detaylı olarak aktardığımız birebir görüşmeler ve sunumlar sayesinde, prefabrik yapıların modern şehir yaşamındaki işlevselliğini anlatma imkânı da bulduk.

Orta Avrupa Pazarından Güçlü Sinyaller

Construma 2025 boyunca farklı ülkelerden gelen mimarlar, mühendisler, yatırımcılar ve iş ortaklarıyla gerçekleştirdiğimiz görüşmeler; özellikle Orta Avrupa pazarındaki büyüme potansiyelini net bir şekilde ortaya koydu. Standımıza olan ilgi, sürdürülebilir ve hızlı inşaat çözümlerine olan global talebin bir yansımasıydı.

Sürdürülebilir ve Estetik Yapılarla Geleceği İnşa Ediyoruz

Prefabrik Yapı A.Ş. olarak, 40 yılı aşkın tecrübemizle yapı sektöründe kalite, hız ve güveni bir arada sunuyoruz. Dünya genelinde sürdürülebilir, estetik ve fonksiyonel yapı çözümleri üretmeye devam ediyor; prefabrik yapı teknolojilerini geleceğe taşıyoruz.

Construma 2025, bu yolculukta attığımız önemli adımlardan sadece biriydi. Biz, küresel ölçekte daha fazlası için hazırız.